Een cadeautje zoeken voor een vrouw die 50 wordt is niet altijd makkelijk.

Vaak kom je leuke dingen tegen waarvan je denkt, oh dat is leuk, dat moet ik onthouden voor als iemand 50 wordt. Maar op het moment zelf ben je het vaak week vergeten of kan je het niet meer vinden. Daarom hier wat ideetjes om te geven voor iemands vijftigste verjaardag.

 

1

T-shirt

Er zijn allerlei t-shirts te koop voor als je 50 wordt (of een andere leeftijd). Van heel grappig en soms flauw tot gewoon heel leuk. Dit is onze top-3. Je kunt de shirts in allerlei kleuren en modellen kiezen en zelfs een t-shirt laten bedrukken met je eigen tekst/afbeelding. Let wel op dat het versturen van de t-shirts wat langer duurt. Je moet er dus op tijd bij zijn.

 tsh3

tsh1 tsh2
Shirt met lange mouwen en de tekst: established 1966, aged to perfection. (ander jaartal kan natuurlijk ook) Subtiel en toch leuk.  T-shirt met 50 en gouden kroon. Ook in andere modellen en kleuren te krijgen. T-shirt met tekst: I’m not 50! I’m 18 with 32 years experience. 

Veel meer leuke t-shirts vind je hier

 

 

2

Kadootjes met het getal 50

ouso   mok schort
Ouwe sok, is wel toepasselijk als je 50 wordt. €11,99 Deze of andere mokken met 50 erop zijn altijd een cadeautje. €6,99 Een schort met de tekst: ‘Zo goed kan 50 eruit zien’.€14,99

 

3

Gepersonaliseerd kado voor een vrouw die 50 wordt

 choc dag verkeersbord
Het getal 50 in chocolade met een foto van de jarige

 

De geschiedenis van je geboortedag. Een A4 met alle bijzondere gebeurtenissen 50 jaar geleden.  Een verkeersbord met je naam als herinnering aan je 50ste verjaardag.