Als koffieliefhebber begint de dag pas goed na de eerste kop koffie. Voor de echte koffieliefhebber zijn er gelukkig genoeg leuke kadootjes te bedenken. Dit zijn onze suggesties voor een origineel koffiekado.


1

Koffiebekers om je koffie uit te drinken

Leuk om kado te geven: een mok met je eigen foto of tekst. Voor iemand die ’s ochtends snel de deur uit moet is een koffiebeker om mee te nemen ideaal.

mok1  takb koffie mok met krijt
Mok wit (groot), €8,95 versierd met jouw foto of een foto naar keuze. Koffiebeker om mee te nemen van Mustard met deksel met oortjes, €17,95 Koffiemok met een boodschap, die schrijf je er zelf op met een krijtje. €7,50

nog meer mokken

 

2

Om koffie mee te zetten

Koffie is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten cups, pads en capsules, maar de echte koffieliefhebber weet dat verse koffie het lekkerst is.

 melkopschuimer koffiebonen2 cacaostrooier
Schuim eenvoudig melk op met de Graef MS62 Melkopschuimer, €69,95 Zet verse koffie met een van de zes smaken in het Brandzaak Koffiebonen Proefpakket 6 x 250 gram, €41,80 Met de Barista & Co Cacaostrooier versier je je kopje koffie met een gelijkmatig laagje cacao, of laat je een boodschap achter met een van de speciale vormpjes, €24,95.

meer verse koffiebonen

 

3

Koffiemachines

Met een deze machines zet je zelf de lekkerste koffie.

machine1 machine2 machine3
Zet traditionele Italiaanse espresso met de Bialetti Brikka Percolator, €34,25 De Krups Calvi 2 Handmatige Espressomachine is geschikt voor zowel gemalen koffie als alle soorten koffiepads, €139,00 De Barista & Co Plunger cafetière is een must voor iedere koffiegek. Wel heb je hier een koffiemolen voor nodig, €59,90

bekijk hier nog meer koffiemachines


ook

Heb je aan één kado niet genoeg? Denk dan eens aan het Aeropress + Koffiemolen + Koffiebonen pakket